Audio

Laurel – Holy Water EP

Laurel Holy Water EP artwork

Laurel bracht in december haar  EP Holy Water uit. Twintig jaar jong is ze en ze heeft ondertussen getekend bij Turn First Records.De blondine heeft ondanks haar jonge leeftijd al veel muziek gemaakt. Al sinds haar elfde doet ze dat en sinds haar veertiende treedt ze op. Ze heeft dus reeds veel tijd gehad om te groeien naar haar huidige identiteit.

Met de status van singer-songwriter en producer is Laurel niet vies om ook muziek van anderen onder handen te nemen. Ze maakte bijvoorbeeld al een remix van het nummer Home van Dan Croll.

Ze is een klassiek geschoolde zangeres die al verschillende stijlen heeft uitgeprobeerd. Het nummer Shells schreef ze als akoestische versie toen ze 17 jaar was. Ze voegde het samen met de muziek van een vriend, et voilà! 

Holy Water is haar nieuwste EP en ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken. Er hangt een donker sfeertje in de nummers van Holy Water. Die toon zet ze ook met haar artwork. Volledig in zwart-wit en met haar ogen afgewend, heeft het een mysterieus kantje. I Forget roept voor mij de sfeer van een fabriek op. Ach, luister gewoon. Het is de moeite. Ik denk dat Laurel een grote gaat worden.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?