Artikel

TASCHEN Sale

TASCHEN Brussel 1

Omdat dit nog steeds een muziekblog is met liefde voor design, wil ik het vandaag graag eens over mooie boeken hebben. Meer bepaald koffietafelboeken, en daar heeft TASCHEN in Brussel een hele winkel vol van. Je kan er uiteraard het hele jaar door terecht maar de komende dagen houden ze wintersolden en is het misschien wel extra de moeite om langs te gaan. Om door de bomen het bos te zien, geef ik hieronder enkele pareltjes mee die in elk geval nog op mijn persoonlijke to buy lijst staan!

1000 Record Covers – Michael Ochs

TASCHEN - 1000 Record Covers

Een boek met 1000 albumhoezen, moet ik daar nog een tekeningetje bij maken? En ’t kost eigenlijk maar €14,99! This way plz.

Hadid. Complete Works 1979 – 2013 – Philip Jodidio

TASCHEN Hadid

Zaha Hadid is zo’n architecte waar ik sinds mijn opleiding interieurarchitectuur een haat-liefde verhouding mee heb. Enerzijds vind ik haar de maks omdat ze een topvrouw is én prachtige ontwerpen op haar naam heeft staan. Anderzijds heb ik het niet helemaal voor haar attitude. Nu ja, wie ben ik, dit boek is in elk geval een schoontje en het mag later zeker in mijn kast belanden. Het prijskaartje is overigens €39,99.

The Package Design Book 3 – Pentawards, Julius Wiedemann

TASCHEN Package Design 3

Ik denk dat de boeken in de categorie ‘design‘ wel het meest mijn ding zijn. Zo ook bovenstaand exemplaar over package design. Het is pas nieuw maar wel al het derde in de reeks. Zo’n boeken zijn echt de hemel om inspiratie uit te halen als ontwerper! Ook dit boek kost je €39,99.

Fashion Designers A-Z. Prada Edition – Valerie Steele, Suzy Menkes

TASCHEN Prada

Moest ik nu eens echt geld teveel hebben (€275 om precies te zijn) zou ik het graag in zo’n Fashion Designers boek steken. Bovenstaande gaat over Prada maar er zijn al vele designers de revue gepasseerd. En ze zijn wel degelijk van voorbij gaande aard want van elk boek worden maar 2000 exemplaren gedrukt. In dit geval krijg je wel 654 kleurrijke pagina’s in de plaats, toch een beetje waar voor je geld, niet?

TASCHEN Brussel 2

Ik zou echt nog uren kunnen door gaan over de boeken van TASCHEN die ik wel zou willen. Dat is de bedenking die ik me ook telkens maak wanneer hun nieuwe catalogus bij me in de bus valt …

Ik geraak jammer genoeg niet op hun wintersolden die lopen van morgen donderdag 22 tot en met zondag 25 januari, maar misschien jij wel. Er zijn kortingen tot 75% te scoren op display en licht beschadigde boeken. Als je echt weet wat je wil, haast je je best vroeg naar Brussel (Grote Zavel, Rue Lebeaustraat 18) want het kan daar druk worden. Meer details over het evenement vind je hier. Oh, en laat me gerust achteraf weten wat je hebt gekocht!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?