Audio

Natalie McCool

Natalie McCool

Natalie McCool, toegegeven niet de meest bescheiden artiestennaam, is een Britse singer-songwriter om in het oog te houden! Twee nummers kan je van haar al beluisteren online en het smaakt verdikkie naar meer.

McCool kreeg aan de universiteit een one-on-one songwriting sessie met Beatle Paul McCartney en won daarvoor al een songwriting competitie waarbij Chris Martin van Coldplay in de jury zat. Stevige start voor de Britse en dan moest haar eerste nummer nog uitkomen.

Pins was het eerste nummer dat ik hoorde en ik vond het behoorlijk McCool. Een chille vibe heeft het nummer wel en het is ook meteen een topje van de ijsberg van een aankomende EP. Uit onze doppen kijken dus! Ze heeft een eigen sound en heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt naar wat ze nog meer uit haar muzikale mouw zal schudden. Laat die EP maar komen, McCool!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?