Audio

GRRL PAL – Radar

GRRL PAL - Radar Artwork

Ze houden zich trouw aan hun belofte: maandelijks een nieuw nummer. GRRL PAL schenkt ons deze maand Radar, een heerlijk stukje dromerige pop. Zo kennen we ook meteen de zes nummers van hun debuut EP, ook Radar genaamd, en hebben we weer iets nieuws om in onze favoriete playlist te zetten. 

Op 17 april releaseten Danny K en Jay LeKat, a.k.a. GRRL PAL, de titelsong van hun EP Radar.  De songtekst is volledig Taylor Swift-style geschreven, die vergelijking maken ze zelf bij de voorstelling ervan. Het gaat over het ontmoeten van een mooie jongen en hem dan verleiden om hem zo ver te krijgen ook geïnteresseerd te zijn in jou. Een traditioneel liefdesverhaal dus: boy meets girl and they fall in love.

Ze brachten niet alleen de titelsong uit, maar ook meteen de hele eerste EP! Nou ja, dat deden ze geleidelijk aan door elke maand een nieuw nummer online te gooien. Zes nummers later, kennen we alle titels die op de EP staan.  Zelf zijn Danny en Jay super enthousiast over de release en ik moet toegeven dat ik nog steeds heel blij ben dat ik destijds toch eens ben gaan luisteren naar hun muziek. De EP is eeecht goed!

Ik zei het al eerder en ik zeg het nog maar eens: ik ga dit Australisch duo in het oog houden. Ze zijn spek voor mijn bek en ze zijn goed in wat ze doen. Van het twee jaar oude Amazon tot het recenter uitgebrachte Radar, Danny en Jay hebben me helemaal in hun dromerig sfeertje gezogen.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: De vijf nieuwe favorieten van augustus | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?