Audio

Izzy Bizu – Diamond

Izzy Bizu

Of het een ding zal worden weet ik niet, maar soms voel ik echt de nood om mijn random enthousiasme even met de wereld te delen. Je kent dat wel: een song waar je na vijf noten aan verknocht geraakt, en die dan vervolgens minstens vijf keer op repeat zet. Mij overkwam het deze week nog eens met Diamonds van Izzy Bizu, een 20 jaar jonge Britse zangeres met Ethiopische roots.

Naar eigen zeggen combineert ze soul, funk, jazz en pop in haar muziek. “You’re a diamond in the rough” zingt ze met haar enorm sfeervol stemgeluid. Wat mij betreft, heeft ze het over zichzelf, al is het dan wel al een voorzichtig geslepen en vooral hard fonkelend exemplaar.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

3 reacties

  1. Pingback: Vijf acts die je zaterdag op Pukkelpop moet zien! | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?