Audio

VÉRITÉ – Colors

Vérité

VÉRITÉ … deze jongedame is geen onbekende hier op Twee Huizen Verder. Het is een tijdje geleden maar in juli stelde ik haar reeds aan je voor met haar debuutsingle Strange Enough. Ik vertelde je toen ook dat ik uiterst benieuwd was naar de EP waar ze toen mee bezig was. Deze viel mij jammer genoeg tegen, ook de reden waarom je ‘m hier niet zag passeren, maar sinds vandaag staat ze wél weer op mijn radar.

Toen ik even geleden haar nieuwe song Colors in de digitale bus kreeg, lagen mijn verwachtingen dus niet zo hoog. Volledig onterecht bleek na een eerste speelbeurt, want dit lied is met voorsprong haar beste tot nog toe.

Waarom? Het is een catchy, zomerse popsong die je al bij het tweede refrein luidkeels mee kweelt. Niet te complex, maar wel fris en vooral met de juiste dosis (girl)power. De song werd geproducet door Zach Nicita, van MS MR, en zijn inbreng heeft vermoedelijk veel te maken met de geëvolueerde sound. Ik hoop echt echt écht dat dit het precedent is van haar volgende werk, want dan ben ik zo hard weer fan.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?