Audio

Pukkelpop 2015: onze to-see list

Pukkelpop logo

De Pukkelpop-koorts stijgt ten huize Twee Huizen Verder want vandaag trek ik voor de allereerste keer richting de weide! Bovendien woont mijn vriend daar amper 15 km vandaan dus eens in Limburg gearriveerd, hoef ik me nooit echt ver te verplaatsen, zalig. Toen ik het blokkenschema van het festival bekeek, was ik erg tevreden want er is weinig overlapping tussen de blokken van de acts die ik graag wil zien. Voor ik vertrek, deel ik nog graag een playlist met daarin alle bands die wij zullen (proberen) spotten.

Veel plezier gewenst aan iedereen die ook naar Pukkelpop gaat! Wie wil jij het allerliefste aan het werk zien? #pkp15

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

2 reacties

Iets toe te voegen?