Artikel

De enige echte Pukkelpop inpaklijst!

Pukkelpop inpaklijst mock-up

Ben je druk bezig met het inpakken van je rugzak/koffer voor 3,5 dagen Pukkelpop? Ik ook! Omdat ik niet graag dingen vergeet, heb ik een inpaklijst samengesteld. En die wil ik uiteraard graag met jou delen. Ik ga niet kamperen maar logeren bij mijn vriend, dus het kampeermateriaal zal je wel zelf grotendeels moeten toevoegen (maar er is veel plaats voorzien op blz. 2 van de lijst, ah ja!).

Uiteraard wil je op de festivalweide niet met teveel gerief staan zeulen, dus daarom probeer ik telkens om dat gedeelte zoveel mogelijk in te perken. Met een bankkaart en gehoorbescherming kom je al een heel eind, maar er vliegen vast ook nog zonnecrème, zakdoekjes en een lipstick in de tas.
En ja, verder ga ik vooral voor de sfeer en de muziek. Acts waar ik énorm naar uitkijk zijn: alt-J, Tame Impala, Shura, James Blake, Jamie xx en Trixie Whitley. Donderdag verschijnt hier trouwens nog een post met onze volledige to-see list. Alvast veel plezier gewenst aan iedereen die ook naar het festival gaat! #pkp15

Je kan de volledige checklist gratis downloaden van Dropbox. Laat het gerust weten als er dingen ontbreken …

Dikke merci aan Liesbeth van reisblog Wacca voor het geweldige idee der inpaklijstjes!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: Vijf acts die je donderdag op Pukkelpop moet zien! | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?