Artikel

4 jaar Twee Huizen Verder!

4 jaar THV

Oké, dit zijn meer dan vier kaarsjes, maar dat zijn details 😉

Midden augustus viel het mij te binnen: ‘wow, de blog wordt begin september alweer vier jaar oud!’ Meer bepaald vandaag dus. Vandaar dit artikel om er, net zoals bij onze vorige verjaardag, eens even bij stil te staan. Hiep hiep hoera!

In het blogjaar 2014-2015 verschenen er 120 artikels. 34 hiervan gingen over albums, 20 over EP’s, 20 over singles, 25 over concerten/festivals en 21 over iets anders. Het meest populaire nieuwe artikel van dit jaar was dat over de oordopjes op maat die ik deze zomer heb aangeschaft!

Binnen het schrijversbestand hebben er geen grote wijzigingen plaats gevonden. Rutger-Jan Cleiren vertelt sinds februari af en toe iets over een muziekdocumentaire, en we kregen dit jaar ook hulp van 4 gewaardeerde gastbloggers.

Dankzij Coolthings.be kregen we nog de kans om een ge-wel-di-ge KEF hoofdtelefoon weg te geven. Het fijne pr-bureau Walkie Talkie gaf ons dan weer van tijd tot tijd een cd’tje of plaat om cadeau te doen.

Ons allergrootste woord van dank gaat uit naar jou, de persoon die dit leest. Of het nu in 2015 of in 2020 is, het geweldige is dat je hier bent en Twee Huizen Verder dus gevonden hebt. Merci, beste lezer!

Verder was het vooral een erg fijn blogjaar, waarin we wederom vele fijne mensen leerden kennen. Af en toe waren we genoodzaakt om het wat rustiger te doen vanwege schooldeadlines, maar die zijn nu gelukkig allen definitief achter de rug. Wij zijn alvast benieuwd naar wat de komende twaalf maanden zullen brengen, ik heb er in elk geval nog steeds zin in!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?