Audio

Akacia – Paradise

Akacia - Paradise

Zo af en toe moet ik toch eens spontaan mijn hart luchten op dit blog. In dit geval heeft dat alles te maken met een prachtig nieuw nazomer-nummer geschreven door Akacia. Ik heb het de afgelopen dagen meermaals beluisterd en werd telkens opnieuw betoverd.

Akacia is een jongedame uit Melbourne die nog maar twee eigen songs en een collab op haar palmares heeft staan, wel allen veelbelovende exemplaren. Haar nieuwste worp Paradise lijkt gezien de winterse taferelen in Australië eerder gemaakt voor ons herfstig klimaat, maar denk daar vooral niet teveel over na. Laat je gewoon meevoeren door de zoete vocals en de fonkelende melodie die dit lied dragen, ze zeggen meer dan genoeg.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?