Artikel

The Neighbourhood (in AB Club)

The Neighbourhood 2

Een rij tot aan Carrefour Express in de Anspachlaan in hartje Brussel om binnen te geraken bij de Ancienne Belgique. Marilyn Manson en The Neighbourhood traden er woensdagavond op en dankzij versterkte veiligheidsmaatregelen duurde het iets langer om binnen te geraken, maar het was het wachten waard!

De jongens van The Neighbourhood brachten eind oktober nog hun nieuwste album Wiped Out uit. Hun vorige album, I Love You, kwam uit in 2013. De band speelde nummers uit beide albums tijdens hun optreden in de AB Club.

Het leek even op een heel intiem concert van Justin Bieber of One Direction toen de band op het podium kwam. Het publiek gilde de longen uit haar lijf en de zanger van de band gaf regelmatig een hand aan mensen op de eerste rij. De gillende fans werden niet teleurgesteld. Een uur lang gaf Jesse Rutherford, de zanger, een show die op zijn minst goed te noemen was.

Met Sweater Weather en R.I.P. 2 My Youth als afsluiters van het concert ging het publiek zeer tevreden naar huis. Een optreden van een band die live even sterk is als op zijn album, met songteksten die soms zwaar wegen op je ziel, soms het gevoel geven dat de zanger je ideale boyfriend is (want hij heeft ook Daddy Issues) en een podiumopstelling met de attitude ‘less is more’.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?