Audio

Twee Huizen Verder herbeluistert (2)

THV herbeluistert (2)

De afgelopen dagen heb ik wederom allerhande songs op repeat gezet. Sommige bevielen beter dan andere, en uiteraard wil ik enkel het allerbeste met jou delen. Daarom vandaag het tweede artikel in deze reeks. Geniet ervan, en laat ons gerust weten wat er de laatste tijd door jouw hoofd heeft gespookt.

Kinds – Hands Up

De debuutsingle van die Britse boy-girl duo is echt het meest catchy dingetje dat ik de afgelopen weken heb gehoord. Ik geraak het vooralsnog niet beu, zelfs niet na tien opeenvolgende luisterbeurten. Als hun volgende releases tippen aan deze, voorspel ik een uiterst zonnig 2016.

Lion Babe – Where Do We Go

Dit weekend heb ik de kersverse debuutplaat van Lion Babe meermaals beluisterd. En ik geef toe: ze heeft me aangenaam verrast. Er staat aardig wat fris materiaal op, een kruising van pop, dance en soul. Hun nieuwe single Where Do We Go heeft ook een disco-kantje, en ik kan niet ontkennen dat ik daar behoorlijk gelukkig van word.

CHINAH – Colder

Eindigen doen we met een geniaal trio uit Kopenhagen. Hun nieuwe single kwam mij enkele weken geleden reeds ter ore, maar nu is hij eindelijk klaar om de wereld te veroveren. Donderdag verschijnt bovendien de debuut EP van deze groep, en ik kan je alvast verklappen: het is een pareltje.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: Twee Huizen Verder herbeluistert (3) | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?