Audio

De Afrekening 60 (+ winactie!)

De Afrekening 60 artwork

Studio Brussel heeft zijn zestigste De Afrekening-CD klaar! Op de twee CD’s vind je heel wat steengoede muziek terug. Onder andere SX, David Bowie en Belgische belofte Faces On TV kan je vanaf nu verzameld in je platencollectie bijschuiven.

Het fijne aan De Afrekening is dat het zo veel verschillende muziekgenres toelaat. Langs de ene kant heb je de elektronische sound van Flume die elk feestje goed op gang laat komen en anderzijds worden je oren ook getrakteerd op de gitaren van Triggerfinger. Of het nu je genre is of niet, je kan niet ontkennen dat Studio Brussel altijd wel goede muziek weet te ontdekken. De populairste ontdekkingen van het afgelopen seizoen vormen  naar goede gewoonte samen een mooi compilatiealbum. Dat is ook dit keer niet anders.

De opbouw van beide CD’s zijn optimaal. Als je een erg diverse vriendengroep hebt die van uiteenlopende alternatievere muziek houdt, zet dan gewoon deze 60 van De Afrekening op de achtergrond op. Mijn persoonlijke favorieten op deze dubbel-CD zijn alvast Flume met Never Be Like You, Faces On TV met Love/ Dead, de fantastische David Bowie met Lazarus (daar krijg ik steevast kippenvel van) en de tijdloze sound van Badaboum van Hooverphonic.

Het allerleukste nieuws in dit artikel is misschien wel dat we dankzij Walkie Talkie drie (!) exemplaren van De Afrekening 60 mogen weggeven! Het enige wat je daarvoor moet doen, is hieronder in een comment laten weten waarom jij deze verzamelaar wil winnen. De winactie loopt t.e.m zondag 26 juni. Vergeet ook jouw e-mailadres niet op te geven zodat we je kunnen contacteren indien je hebt gewonnen (wedstrijd enkel voor lezers met een adres in België of Nederland).

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

8 reacties

 1. Sinds ik alle zaterdagen moet werken (waar altijd Radio 2 op staat), kan ik als trouwe StuBru-luisteraar niet meer naar de mooiste lijst van de wereld luisteren. Dus mag ik deze cd winnen alsjeblieft? 🙂

  Beantwoorden

 2. Wat een fantastische prijs! Door die ellenlange periode van examens (die bijna éindelijk voorbij is), heb ik amper de kans gehad om naar stubru te luisteren. Ik zou het dolgraag willen, maar radio versus studeren: geen goede combinatie ;). Ik mis de fantastische presentatoren en de donders goede rock- en alternative music! De cd winnen zou al een eerste stap zijn om die verloren schade voor een groot deel te kunnen inhalen!
  Fingers crossed.

  Beantwoorden

 3. Wie wil deze dubbel-CD van STUBRU nu niet!
  Beter kan de zomer niet beginnen met deze verzamelaar! (Want want want! ) Start het cruisen met de auto.
  Vaste StudioBrussel-luisteraar hier, want life is music!

  Beantwoorden

 4. Omdat ik altijd vergeet dat het zaterdag de “mooiste lijst van de wereld”-tijd is en niet op maandag ochtend of dinsdag ochtend of woensdag of … als ik in de wagen zit.

  Beantwoorden

 5. De perfecte cd voor in de auto tijdens een roadtrip met vriendlief (die een totaal andere muzieksmaak heeft dan ik)

  Beantwoorden

 6. Al jaren luister ik trouw naar de afrekening.Het blijft 1 van mijn favoriet programma op stubru.

  Beantwoorden

Iets toe te voegen?