Audio

Kraak & Smaak – Juicy Fruit

Kraak & Smaak - Juicy Fruit artwork

Ik heb serieus in mijn geheugen moeten graven om me te herinneren wanneer ik voor ’t eerst in aanraking kwam met het Nederlandse dj- en producerstrio Kraak & Smaak. Ik concludeerde dat dit ergens in 2008 moet zijn geweest, na de release van hun album Plastic People. Nog steeds een erg strakke zomerplaat, met Squeeze Me als één van de meest catchy hoogtepunten. Nu, toevallig zo net voor de zomer, heeft het trio een nieuw album uit, het heet Juicy Fruit en ik stel het graag aan je voor.

Zoals ik wel had verwacht, is dit wederom een zwoele zomerplaat geworden. Omdat ik het moeilijk vind om die sfeer in woorden te gieten, bestaat deze review verder vooral uit plaatjes die illustreren hoe/waar/wanneer je dit album het beste kan beluisteren. Ideaal om het weekend mee in te zetten, me dunkt!

Collage Kraak & Smaak

One more thing: geef ook hun productiewerk voor andere artiesten een kans. Onderstaande soulvolle single van Wallace die vorige week verscheen, klinkt namelijk meer dan behoorlijk.

Boodschap helemaal begrepen? Luisteren maar. En alvast een fijne zomer gewenst!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?