Audio

Twee Huizen Verder herbeluistert (3)

THV herbeluistert (3)

Het is blijkbaar alweer van februari geleden dat ik mijn vorige post in deze categorie schreef. Een kleine schande, want uiteraard heb ik wekelijks meer dan genoeg materiaal op repeat staan. Het allerbeste van mijn recente omzwervingen wil ik vandaag, naar aanloop van het weekend, graag met jou delen. Zet je schrap voor een (broodnodige) portie zomer!

Bondax – Love Me Blind (ft. Erik Hassle)

Wanneer het duo achter de naam Bondax iets uit brengt, weet je eigenlijk nog voor het te beluisteren dat er heerlijke beats op je af zullen komen. Bij deze single is dat niet anders. Niets te gecompliceerd, maar wel een melodie die garant staat voor een goed humeur. De enige vraag die ik mij nog steeds stel is: mannen, waar blijft die debuutplaat?

AlunaGeorge – Mean What I Mean

De dame en heer achter AlunaGeorge lieten ons deze week weten dat hun tweede album eraan komt. We hebben er lang op gewacht, maar in september zal ‘I Remember’ er dus zijn. Om ons extra enthousiast te maken, lieten ze samen met de aankondiging ook een nieuwe single op de wereld los. Een stevige zomerhit in wording, me dunkt. Ik kijk alvast uit naar hun passage op Pukkelpop!

Crayon – Flee (feat. Ann Shirley)

Nog zo’n artiest die weinig kan misdoen bij mij is Crayon. Echt veel achtergrondinformatie heb ik niet bij deze Fransman (?) maar dat hij getalenteerd is, dat weet ik wel. Z’n meest recente worp is de Flee EP, waar dit nummer de titelsong van is. Nood aan relaxte en loungy beats? Dan is dit uw man.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?