Artikel

Ja, wij leven nog!

Lamp leven

Het is hier stil. Muisstil. Dat zie jij, en dat voelen wij. Maar er is dan ook ongelofelijk veel veranderd in onze privélevens. Ik ging in september samenwonen met #hetlief, Annelies startte even geleden haar eerste job. En jij weet – of je zal ’t ooit wel weten – dat daar veel tijd en energie in kruipt. Wat er de afgelopen maanden voor heeft gezorgd dat we ons ’s avonds niet echt vaak tot bloggen konden brengen.

Geen goesting meer?

Vergis je echter niet, dat heeft niets te maken met een gebrek aan goesting. Wel met het gebrek aan de reeds hierboven genoemde tijd en energie. Maar we willen wel. We willen eigenlijk heel graag.

Reanimatieplannen

Dus gaan we ons best doen om in 2017 opnieuw leven in Twee Huizen Verder te blazen. Het zal er ook allemaal net wat frisser uit zien, zonder afbreuk te doen aan hetgeen je al kent. Ook gaan we onze horizonten op inhoudelijk vlak zo nu en dan eens verruimen, omdat we met het gevoel kampen over meer te vertellen te hebben dan enkel muziek.

Tot zover onze verdoken goede voornemens voor 2017. Het blijft hier misschien nog heel eventjes stil, but we’ll be back. In elk geval al een fijn nieuw jaar gewenst, en vrolijk pasen, dat ook 😉

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

2 reacties

Iets toe te voegen?