Artikel

Hier zijn we weer!

THV verf

Een tijdje geleden kondigden we op onze Facebook aan dat we Twee Huizen Verder een likje verf zouden geven. Geen grootste verbouwingen à la muren slopen, gewoon een opfrisbeurt. En die kan je hier en nu bekijken!

Nieuwe modules werden toegevoegd, fonts werden gewijzigd, de categorie ‘reizen’ kwam erbij … en zelfs een referentie naar Beyoncé kan je ergens terugvinden 😉 Kortom: we kunnen weer aan de slag! Zoals je zal merken is ook onze visie lichtjes gewijzigd. We zijn nog steeds ongelofelijk gepassioneerd door muziek, maar hebben jou zo nu en dan ook iets anders te vertellen. En dat zullen we ook doen.

We wensen je in elk geval een fijne tijd op deze blog, en hopen dat je ergens iets zal lezen wat je boeit/raakt/fascineert/ … Laat gerust in een reactie na wat je van de opfrissing vindt!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?