Audio

Kyko – Wildlife EP

Kyko

Credit: Gaelle Beri

Kyko start volgende week met zijn UK tour met zijn eerste EP ‘Wildlife‘. De 20-jarige Brit spreekt zelf over trop-pop en dat is het perfecte label voor deze muziek!

Wildlife is de eerste EP van Kyko. De nummers die hij vorig jaar al loste, werden online enthousiast onthaald. Terecht, want deze kerel heeft bakken vol talent!

Met zijn tropische pop is Kyko duidelijk klaar voor de zomer. Zowat elk nummer op deze EP maakt me helemaal goed gezind en geeft me zin om te gaan zwemmen, of om met een cocktail aan de rand van een zwembad te zitten in een heerlijk zonnetje.

In de beginnoten van Drive hoor je duidelijk de invloed van Paul Simon op Kyko. De South-Londoner groeide dan ook op met onder andere Paul Simon als invloed. Voor de toekomst is Kyko ook helemaal klaar. Hij is volop bezig aan een ontdekkingsreis doorheen de muziek met allerlei genres en personen. Hij dook al in de studio met Jonny Lattimer (die eerder al met Ellie Goulding samenwerkte).

Kyko is er eentje om in het oog te blijven houden!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?