Audio

Podcast: Missing Richard Simmons

Missing Richard Simmons podcast

Op zoek naar een nieuwe podcast om obsessief gedrag rond te vertonen? In de Verenigde Staten zijn ze op dit moment zot van ‘Missing Richard Simmons‘ en na één aflevering was mijn interesse ook wel gewekt.

Fitness-goeroe Richard Simmons heeft een grote bos krullend haar, een schelle stem en heel veel spannende spandexpakjes. Tot 2014 was Simmons super geëngageerd, maar toen verdween hij plots. Mensen die hem wekelijks hoorden, werden plots aan hun lot overgelaten; zijn fitnesslessen werden niet meer door hem persoonlijk gegeven en hij werd ook niet meer rond zijn huis gespot door zijn buren. Niemand heeft nog iets van Richard Simmons gehoord, dus besloot TV-maker Dan Taberski op onderzoek uit te gaan.

Dat levert deze fascinerende podcast op. Fans, close vrienden en andere kennissen getuigen over Richard Simmons en hoe ze hem kenden. Dan Taberski had zelf ook een goede relatie met Simmons en vertelt regelmatig eigen anekdotes.

De podcast vertelt over de mysterieuze verdwijning van Richard Simmons op een meeslepende manier. Elke aflevering geeft je nog een sterker gevoel dat er iets mis is en daarom blijf je ook luisteren.

Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?