Audio

SOLDOUT – Forever

SOLDOUT LP artwork

SOLDOUT brengt vandaag zijn vijfde album uit: Forever. Dit duo hoeft zich niet meer te bewijzen. Dat deden ze al met hun prijzenbeest Puppylove en zowat alles wat daarvoor kwam. Met Forever toont SOLDOUT voor de twijfelaars toch nog even dat ze absoluut nog relevant zijn na 13 jaar.

Charlotte en David vormen al sinds 2004 SOLDOUT. Sindsdien hebben ze een lange weg afgelegd. Als je al hun albums na elkaar beluistert, dan hoor je het duo opgroeien. In het prille begin waren Charlotte en David nog rebellen die hun songteksten wel eens in de microfoon durfden schreeuwen om hun punt te maken en muziek weg lieten onder het woord ‘fuckers’ (zodat je het zeker gehoord zou hebben). Al hun albums hebben één constante: een onweerstaanbare energie.

Hun nieuwe album, Forever, klinkt heel hedendaags. Charlotte en David zijn nog steeds rebellen, maar uiten dat in dit nieuwe album door hun eigen grenzen af te tasten en te verleggen. Voor het album werkte SOLDOUT samen met de titanen van de Belgische muziek: GooseDo It Again vervlecht op authentieke manier de identiteit van zowel Goose als SOLDOUT en levert een dansbare topschijf op.

SOLDOUT band

Credit: Gregory Derkenne

“Met Forever hebben we ons echt laten gaan”, vertelt David Baboulis over de manier waarop hij bij dit album te werk ging, “We hebben ons minder vragen gesteld dan de vorige keren. We zijn gesprongen, dat is alles.”

Dat merk je. Forever is een zelfverzekerd album dat zijn luisteraar meeneemt in zijn verhaal. Genieten van dit album zal je zeker, versteld staan van het verrassende nieuwe geluid van SOLDOUT ook.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?