Audio

Starling – The Body EP

Starling - The Body EP

Vers talent uit Londen: Starling. Omschreven door Wonderland Magazine als de popprinses ‘who doesn’t give a fuck’. Eerder verschenen van deze EP al Large It en No Rest For The Wicked en voor ‘The Body’ voegde ze daar nog twee nieuwe songs aan toe. 

Starling is geen typische singer-songwriter. Akkoord: ze komt uit Londen en tegenwoordig produceren ze daar meer singer-songwriters dan muffins. Het grote verschil is dat Starling volgens haar eigen regels leeft. Het nummer Yellow Shoe Shine is daar het perfecte bewijs van. Het nummer gaat over een ochtend in New York na een wilde avond uit. Ze werd wakker bij een bushalte met braaksel op haar schoen. Voor Starling gaat het nummer in essentie over ‘Not giving a shit about being a certain way, or being girlfriend material, or whatever’.

Met The Body bewijst Starling dat ze een eigen visie heeft op pop en dat haar stem krachtig genoeg is om die visie te dragen.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?