Audio

Two Another – World Demands It

two another

Snakt er al iemand naar de zomer? Two Another is terug met de perfecte zomerse vibes. Onze tip voor vandaag: World Demands It opzetten en in de zon gaan zitten! 

Two Another plant een nieuwe EP deze zomer en dat maakt ons erg gelukkig! Hun muziek heeft de perfecte vibes voor tijdens een rood-oranje-kleurige zonsondergang en dat is precies wat de wereld nodig heeft deze week.

Two Another bestaat uit twee vrienden uit verschillende delen van de wereld. Ze halen naar eigen zeggen hun inspiratie uit Motown Classics en muziek uit de jaren ’90 en ze begonnen zoals iedere zelfrespecterende indie artiest in de slaapkamer. Vorig jaar brachten ze hun eerste EP uit en die ging niet onopgemerkt voorbij. De EP werd in totaal 7,5 miljoen keer gestreamd, niet slecht! Reden genoeg om reikhalzend uit te kijken naar hun tweede EP deze zomer.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?