Audio

Bellatrix

Bellatrix

Mijn nieuw favoriete talent: Bellatrix. Niet alleen omdat ze dezelfde naam heeft als een personage van Harry Potter; haar muziek is vooral fantastisch!

Bellatrix heeft op dit moment drie nummers op haar Soundcloud staan. Vijf maanden geleden maakte ze haar entrance in de muziekwereld met het geniale Still Lookin For. De Afrikaanse drums gemengd met de intrigerende stem van Bellatrix maken het nummer super verslavend. Op sommige momenten doet haar stem me denken aan Björk.

Sindsdien heeft ze nog twee nummers uitgebracht. Het meest recente heet After More en heeft dezelfde Afrikaanse ritmes. Nao speelde het nummer tijdens haar Beats sessie bij BBC Radio 1 en sindsdien heeft BBC Radio 1 het zelfs in zijn vaste playlist opgenomen.

Bellatrix zelf wil met haar muziek in touch zijn met haar wilde kant. Op Earmilk zei ze het zo: “Kind of like my first single, Still Looking For, this is another track about reconnecting with the wild and the mystical, and how things that were once natural to human kind have become abstract and forgotten as the modern world forces us into numbness. It’s about searching, surrender, and the cyclic nature of the feminine.”

Benieuwd naar wat Bellatrix nog allemaal tevoorschijn zal toveren op haar EP die er binnenkort aankomt!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?