Audio

Nick Murphy – Missing Link

Nick Murphy Missing Link

Nick Murphy, fka Chet Faker, heeft zijn eerste EP uitgebracht! Met Missing Link maakt hij in vijf stappen de muzikale overgang van Chet Faker naar Nick Murphy.

In 2016 liet Chet Faker weten dat hij onder zijn echte naam muziek zou gaan maken: Nick Murphy. Hij dropte ook al een eerste nummer onder die naam Fear Less en dat toonde iets heel belangrijks aan: Chet Faker was no more.

Als je jezelf gaat uitvinden, doe het dan zoals Nick Murphy. Met zijn EP Missing Link toont hij bescheiden wie hij is. Murphy heeft een heel andere sound dan Faker. Op Missing Link staan vijf tracks met elk een totaal andere vibe. Met Forget About Me leent Nick zijn stem aan een song die eerder richting rock neigt, terwijl Your Time (een samenwerking met KAYTRANADA) zachter en elektronisch klinkt.

Op 27 november komt Nick Murphy naar Koninklijk Circus in Brussel met Missing Link. Benieuwd hoe zijn live set geëvolueerd is van Chet tot Nick!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?