Audio

Témé Tan – Améthys

Témé Tan

Vorige week bij Beats 1: Améthys van Témé Tan. Not kidding. De presentatrice wist niet zeker waar dit talent vandaan kwam. Was het nu Frankrijk? Achteraf moest ze zichzelf corrigeren: Témé Tan komt uit België. 

Témé Tan groeide op tussen Kinshasa en Brussel. Als kind luisterde hij vooral naar rumba en toen hij 18 was ging hij naar een concert van de Beastie Boys. Dat was het moment waarop hij wist dat hij een carrière in de muziek ambieerde. De sound van Témé Tan herken je aan de zwoele harmonieën en de invloeden van over de hele wereld.

Améthys is één van die nummers die je maar niet uit je hoofd krijgt wanneer je het beluisterd hebt. Eerder dit jaar bracht Témé Tan al een EP uit waarop drie remixes staan van Améthys. Zeker de moeite, want het liedje is gewoon verslavend.

Témé Tan staat ook op Pukkelpop op vrijdag 18 augustus.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?