Audio

Twee Huizen Verder verzamelt (3): Woodes en Melis

Er is weer een shitload aan nieuwe muziek uitgekomen deze week. Zo veel dat ik dacht: ik bundel mijn twee favoriete nummers gewoon even in één artikel. We kregen een nieuw album van Lorde en J. Bernardt, maar ook muziek van Woodes en Melis

Woodes

Muziek met ballen, dat is wat Woodes maakt. Run For It heeft een fijne vibe. De Australische Woodes begon aan dit lied met de percussie en werkte van daaruit naar de zang. Dat geeft het nummer een krachtige sound.

Melis

Minder ballen, maar daarom niet minder noemenswaardig. Melis is één van de twee leden van IYES. Binnenkort brengt ze haar eerste solo EP ‘Parallells‘ uit en Flower zal daar zeker opstaan. Met deze zachte tonen heeft ze mijn hart alvast voor zich gewonnen!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?