Artikel

6 jaar Twee Huizen Verder …

THV jarig 6 jaar

Credit: Brooke Lark

Gisteren, 5 september, viel het mij plotsklaps in: vandaag blaast Twee Huizen Verder 6 (!) kaarsjes uit. En dat op 6 september. De vorige verjaardag was ik – ik wijt het aan verhuisstress – volledig vergeten, maar dit jaar zetten we het recht.

Ik ga hier niet goochelen met cijfertjes. Want die zijn niet zo interessant. Het best gelezen artikel van afgelopen jaar was dat over de debuutplaat van Bazart, Echo. Wat je er ook van vindt, niemand kan ontkennen dat deze mannen een serieuze revolutie hebben teweeg gebracht binnen de Vlaamse muziek.

Ook ons interview met LeFtO en Kurt De Leijer over hun docureeks ‘In Transit’ mocht op veel positieve reacties rekenen. Het was in elk geval fantastisch om te doen.

Verder kreeg deze blog begin dit jaar een opfrisbeurt. Leuke gimmicks zoals GIF’s en Instagram feeds zijn toegevoegd, maar ook achterliggend en inhoudelijk is eraan gewerkt.

Het is hier de laatste tijd wel wat stiller. Een deel van mijn verhaal heb ik hier onlangs verteld. Maar ook Annelies heeft genoeg aan haar hoofd waardoor het schrijven van artikels erbij inschiet. Desondanks willen we echt wel ons best doen. En we zijn blij dat jullie dat ook voelen en af en toe terugkeren.

Wat het volgende levensjaar van Twee Huizen Verder brengt, weten we dus nog niet. We zullen het samen ongetwijfeld ontdekken!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?