Audio

Angus & Julia Stone – Snow

Angus & Julia Stone - Snow artwork

In de categorie “Broers en zussen die samen muziek maken”: Angus & Julia Stone brengen deze week een nieuw album uit. Snow is als muzikaal comfort food voor de ziel.

Als er zoiets bestaat als de ideale herfstplaat, dan is Snow dat zeker.  Ideaal om te beluisteren terwijl de regen langs het raam naar beneden sijpelt en wanneer de zon tussen de wolken door komt piepen. Met titelsong, en opener van het album, Snow voel je je direct alsof er liefdevol een deken over je heen wordt gelegd.

Angus en Julia Stone maakten dit album grotendeels met hun twee en dat was de eerste keer. “It was quite magical because Angus and I have never spent that much time together, just the two of us,” vertelt Julia. “There’s always at least an engineer or tour manager but the last phase of writing and recording was just eight weeks of him and me and the quiet of the land. It was a beautiful time.”

En van beautiful times komen beautiful songs. Er staan heel veel pareltjes op dit album. Sylvester Stallone, Cellar Door en Chateau zijn muzikaal comfort food om duimen en vingers af te likken. De opbouw van het album is ook perfect in balans. Hier is geen enkel nummer dat niet in het rijtje past.

Fans van het Australische duo kunnen na dit album nog extra reikhalzend uitkijken naar het optreden in Vorst Nationaal op 12 oktober. Dat wordt sowieso genieten!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?