Audio

Tarantina – FABLES

Tarantina

Aan jong talent geen gebrek in de muziekwereld. Dat maakt het des te moeilijker om op te vallen in een scene waarin alles al eens gedaan lijkt te zijn. Tarantina doet dat door alles volledig zelf te doen. Van de muziek tot een bijhorende stop motion videoclip; ze maakt ons op die manier best nieuwsgierig. 

Vroeger huisde in iedere garage een band. Tegenwoordig vind je in heel wat slaapkamers een singer- songwriter. In één van de slaapkamers in Londen vind je Tarantina terug. Al zal je dezer dagen een grote portie geluk moeten hebben om haar te vinden, want ze tourt op dit moment de wereld rond met Leftfield als hun lead zangeres.

Tarantina is een autodidact. Ze leerde zichzelf nummers schrijven, verschillende instrumenten bespelen en experimenteert ook graag met videografie. Dit jaar komt haar debuut EP ‘Teething‘ nog uit en tot die tijd kunnen we ons behelpen met de twee singles die ze al uitbracht. 1/9 kwam met een zelfgemaakte stop motion videoclip en FABLES slaagt erin een duistere sfeer te combineren met een engelenstem.

Wij kennen alvast één slaapkamer in Londen die zijn inwoner minder vaak zal zien!

 

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?