Audio

FENN – Flow

FENN

FENN brengt vandaag mini-album Flow uit. Een knap staaltje elektronische R&B! 

Fenneke Schouten is de producer, zangeres en songwriter van FENN. Op het podium laat ze zich bijstaan door Frank De Boer voor dynamische live performances. Het duo maakt erg aangename elektronische soultronic en zegt dat fans van FKA Twigs, Fever Ray en iamamiwhoami ook wel eens fan van hen zouden kunnen zijn!

Het duo uit Groningen stond in de finale van ‘Grote Prijs van Nederland’ in 2014 en heeft sindsdien samengewerkt met Noorderzon (die hun muziek voor hun trailer gebruikte) en het podium gedeeld met acts zoals Skip&Die, CUT_, LGHTNNG en Emma Ruth Rundle.

Hun mini-album Flow is de laatste nieuwe verwezenlijking. Een mini-album, dat is eigenlijk een mooier woord voor EP. Vijf nummers, die met hun duistere sfeer een hele ervaring zijn om naar te luisteren. Vooral ’s nachts had Flow een erg nice effect!

Vanavond om 20u  en donderdag om 22u live te bewonderen op Eurosonic Noorderslag in hun thuisstad Groningen. 

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?