Audio

Zoology – Bloom EP

Zoology

Zoology is het nieuwste it-duo. Het ontstaan van dit Brits-Canadees duo is het meest digitale verhaal dat je dit jaar zal horen en maakt hun EP ‘BLOOM nog straffer!

Emily Krueger en Beau Diakowicz hebben elk apart al een indrukwekkend aantal volgers op social media.  Vooral op Instagram zijn de twee populair, samen goed voor ongeveer 195k volgers, en dat is ook waar ze elkaar leerden kennen. Vorig jaar brachten ze hun eerste nummer uit als muzikaal duo Zoology, zonder elkaar ook maar één keer in het echt te hebben gezien.

Ondertussen hebben ze hun eerste EP uitgebracht: ‘Bloom‘ en dat is een echt pareltje.

Our first EP Bloom is the beginning of our musical journey. Half the EP was written in separate countries, and the other half was finished after meeting, traveling, writing and recording in the same room together. Everything felt natural and effortless, making it easy to create while pushing our sound to grow and blossom.” – Zoology


Maroon
 is het eerste nummer dat ze in dezelfde ruimte schreven, Sakura verwijst naar hun favoriete film en Portland is een ode aan de stad die ook wel eens ‘The City of Roses‘ genoemd wordt. Elk nummer komt met een eigen verhaal.

De stijl die Zoology typeert, is de dromerige sfeer en de ease waarmee de muziek gemaakt lijkt te worden. Bloom is echt een heel fijne EP geworden! Uitkijken naar meer van dit instafamous duo.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?