Audio

Twee Huizen Verder verzamelt (4): Mauwe & Naaz

Naaz Mauwe

Weer veel fijne muziek deze week. Deze kwamen misschien niet tot bij jou (en zijn het beluisteren meer dan waard): Naaz met ‘Loving Love’ en Mauwe met ‘Gold’.

Mauwe

Het indie pop duo uit Bristol bracht op valentijn meteen een coole clip uit bij hun nieuw nummer Gold. Het nummer heeft een heerlijke chille vibe. Jay en Portia brachten als Mauwe al 2 nummers uit voor Gold, I Smoked A Pack en That’s All. Onze interesse is gewekt!

Naaz

Het is geen nieuws dat we grote fan zijn van Naaz, maar het talent uit Nederland blijft dan ook iedere keer opnieuw verbazen. Na Words, Can’t en Up To Something brengt ze ons nu Loving Love. Een nummer dat je vanaf de eerste noten meesleept. Later dit jaar mogen we haar eerste EP verwachten en dat wordt er echt een om naar uit te kijken!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?