Audio

WAYI – The Way I Am

WAYIEr moet ergens een magische boomgaard zijn in België waar talent groeit. De laatste oogst: WAYI

WAYI werkte al samen aan Clear Blue Sky van TheColorGrey en Delorean Dreams van K1D. Nu heeft ze haar eerste solo nummer uit ‘The Way I Am‘. Het nummer heeft een eerlijke en empowering songtekst, gecombineerd met Spaanse toetsen hier en daar. Voor het nummer werkte WAYI samen met producer James Lowland.

De 24-jarige kijkt op naar Alicia Keys en Solange en heeft altijd gezongen in een gospel koor. Na jaren covers zingen, heeft Wayi met The Way I Am voor het eerst zelf de pen in handen genomen. Het resultaat is een catchy nummer dat in je oren kruipt.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?