Video

Ben Khan – 2000 Angels

Ben Khan is back! Zijn laatste EP dateert al van 2015 en daar was ik niet zo’n fan van. Na zijn verbluffende debuut lagen mijn verwachtingen ergens anders. Maar na een palate cleanser van 3 jaar brengt Khan nieuwe muziek uit: 2000 Angels.

Het nummer heeft meteen ook een clip (die geregisseerd werd door Ben himself), een website en betekent de komst van een LP. De website vertelt het verhaal achter de plaat en is volledig interactief. Leuke bezigheid!

Ben Khan heeft zijn mojo terug en dat is super fijn nieuws! Voor het aankomende album speelde hij alle instrumenten zelf in en kreeg hij hulp bij het producen en mixen van Flood (PJ Harvey, Depeche Mode, Nine Inch Nails,..) en Spike Stent (Björk, Frank Ocean). Uitkijken dus naar de zomer voor deze knalplaat!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?