Audio

Naaz – Bits of Naaz

My girl Naaz heeft haar eerste EP uit! Bits of Naaz is zo heerlijk verfrissend dat ik er lyrisch van word! 

Het is niet de eerste keer dat ik dolenthousiast over Naaz schrijf. Al sinds haar eerste nummer, Words, was ik helemaal weg van haar.  Korte recap: Naaz is een 19-jarige Nederlandse met veel talent. Vorig jaar spraken we met Naaz over Words. Sinds ons gesprek viel ze in de prijzen, de muziekprijzen. Ze won een Edison voor beste nieuwkomer en beste videoclip voor Words.

Nu heeft ze een eerste EP ‘Bits of Naaz’ uitgebracht en die is geweldig. Ik word er helemaal blij van.

‘Sometimes I’m insecure, at least I’m sure about that’

Naaz lijkt wel de spokesperson voor jonge meisjes overal. ‘Watch me be my own type of pretty’, zingt ze in ‘Pretty’. De oprechtheid en persoonlijkheid van deze 19-jarige zijn inspirerend en stralen ook helemaal door deze EP heen.

‘As Fun’ wordt een instant zomerhit, mark my words. Leuk weetje: het nummer werd op een ietwat bizarre locatie opgenomen; de persoonlijke luchthaven van Hitler in Berlijn, die werd omgebouwd tot een opnamestudio.

Naaz bezit het talent om haar muziek leuk te maken en meteen veel betekenis te geven. Dat bewijzen ook Loving Love, Up To Something, Can’t en Words. Ze maakt met Bits of Naaz een EP waar veel andere artiesten nog van kunnen leren. De liefde voor muziek en eerlijkheid over struggles lijken prioriteit en dat levert dit soort heerlijkheden op. Ik gooi al deze nummers meteen op mijn Instant Happiness playlist in Spotify.

Deze zomer kan je Naaz op het podium zien van Rock Werchter op zondag 8 juli!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?