Audio

Kovacs – Black Spider

Sommige stemmen kruipen onder je huid wanneer je ze hoort. Die van de Nederlandse Kovacs bijvoorbeeld.

Ze is haar berenmuts kwijt, but who cares. Het enige wat Kovacs echt nodig heeft, is die indrukwekkende stem.

Niet alleen Kovacs zelf heeft een nieuwe stijl, ook haar muziek heeft een likje verf gekregen. Wat ik daarmee bedoel? Het album van Kovacs dat in 2015 uitkwam, zeer terecht getiteld ’50 Shades of Black’, was jazzy en zette de stem van de zangeres volledig centraal.

Dit jaar verraste Kovacs al met twee nieuwe nummers. Het meest recente isBlack Spider’. Nog altijd jazz, maar verrassend poppy-er dan wat we van haar gewoon zijn. De sfeer is minder donker dan op haar debuutalbum, maar toch nog dreigend. In het web van deze spin wil je niet te lang vertoeven, want hij zal je met huid en haar verslinden. Vorig jaar verraste Kovacs ook al met ‘Sugar Pills’, een sexy jazz-popnummer.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?