Audio

Laura Welsh – Atomised

Laura Welsh pikt de draad weer op waar ze hem had achtergelaten met ‘Atomised’

In 2015 kwam Laura Welsh in onze levens, maar ze bleef niet lang. Ondertussen heeft Laura niet stil gezeten. Ze werkt aan verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld de opvolger voor haar eerste LP Soft Control. We mogen in de toekomst dus weer nieuwe muziek van Laura verwachten.

Atomised werd gebruikt in de film Fallen. Het was niet de bedoeling dat ze het als single zou uitbrengen, maar ze werd overstelpt door verzoeken van haar fans. Het nummer is classic Laura Welsh: een bijna gefluisterde song die je melancholisch doet voelen.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?