Audio

The Carters – EVERYTHING IS LOVE

The Carters, zo heten Beyoncé en Jay Z als collectief (en het staat waarschijnlijk ook op hun brievenbus) hebben hun eerste album gedropt: EVERYTHING IS LOVE.

Het was een prachtige zaterdagavond in London Stadium toen Beyoncé zei: ‘This was our last song, but we have some news and we’d love for you to be the first ones to hear it’.  Daarna begon de videoclip voor APESH*T, een nummer dat mee door Pharrell Williams geproducet werd. ‘New music?’, ging er rond in het publiek. En toen aan het eind van de clip: ‘ALBUM OUT NOW‘, waarop iedereen uitzinnig begon te gillen.

Ik maakte dat ik zo snel mogelijk weer op mijn hostelkamertje was, zodat ik het album zou kunnen beluisteren. Helaas toen nog enkel beschikbaar via TIDAL. Ik zou dus moeten wachten tot ik thuis was om EVERYTHING IS LOVE te kunnen beluisteren.

EVERYTHING IS LOVE past perfect binnen de verhaallijn. Beyoncé deed op Lemonade haar verhaal van een bedriegende echtgenoot, daarop kwam 4:44 van JAY Z uit. Hij bevestigde dat hij dom was geweest en verontschuldigde zich. Nu bundelen de twee hun krachten om het verhaal te vertellen van hoe ze erdoor gekomen zijn.

The Carters maakten een album vol symboliek. In APESH*T rapt ze over hoe snel ze geld verdient, zo snel als een Lamborghini kan rijden.
NICE, ook een samenwerking met Pharrell Williams, rapt het koppel over hoe zwarte mensen nog steeds geviseerd worden in de Verenigde Staten. ‘I can do anything, hell nah.
LOVEHAPPY is de perfecte afsluiter van het donkere hoofdstuk in hun huwelijk. Ze zijn erdoor geraakt en zijn gelukkig nu.
Beyoncé en Jay Z zijn super eerlijk op dit album en kaarten ook geruchten aan in hun rap versen.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?