Audio

Robyn – Honey

Robyn. Is. Terug. 

In 2015 bracht ze een EP uit in samenwerking met La Bagatelle Magique en in 2014 bracht ze Do It Again, ook een EP, uit met Röksopp.  Body Talk was het laatste full album dat ze solo uitbracht en dat dateert ondertussen dus ook alweer van 2010. Na 8 jaar heeft Robyn eindelijk weer nieuwe muziek uitgebracht, hoera!

Naast de grote popsongs die je binnen twee luisterbeurten mee kweelt, zoals Missing U (de mentale opvolger van Dancing On My Own en With Every Heartbeat) en Honey, experimenteert Robyn weer met de grenzen van het genre dat ze mee creëerde. Robyn is nog steeds de koningin van de elecro-pop, dat bewijst ze met dit album.

Honey kan veel adjectieven krijgen, maar het woord dat er het best bij past is: menselijk. Doorheen elk nummer, welke beat of toonhoogte het ook mee kreeg, regeert emotie als rode draad en dat is prachtig. Hopelijk zien we haar heel snel nog eens op een Belgisch podium!

 

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?