Audio

MØ – Forever Neverland

De Deense , vooral gekend van verschillende samenwerkingen met o.a. Major Lazer, brengt met Forever Neverland haar tweede album uit.

Scandi-pop leverde al verschillende tijdloze artiesten op doorheen de jaren. Denk maar aan Björk, Robyn, Lykke Li en ook de nieuwere artieste Sigrid. Allemaal afkomstig uit de Scandinavische landen en allemaal mega getalenteerd. Net als de Scandi Noir series die op tv in de smaak vallen, hebben de muzikanten vaak iets mysterieus en intrigerends.

MØ draait ondertussen al een paar jaar mee. In 2013 bracht ze haar eerste single ‘Waste of Time‘ uit. In datzelfde jaar bracht ze haar eerste EP uit, waarop al meteen een samenwerking met Diplo stond. Niet de laatste keer dat deze twee artiesten zouden samenwerken. Haar grote doorbraak kwam er dankzij 2 andere belangrijke samenwerkingen: de eerste met Iggy Azalea (Beg For It) en de tweede met Major Lazer (Lean On).

Op Finding Neverland staat opnieuw een samenwerking met Diplo. Sun In Our Eyes zou een typisch MØ-lied genoemd kunnen worden. Het is onmogelijk om stil te blijven zitten op de muziek en de songtekst is er ook niet naast.  Andere collabs op dit album gebeurden met Charlie XCX , What So Not en Empress Of.  

MØ weet haar partners goed te kiezen. Het is niet voor niets dat ze bij het grote publiek het meest bekend is voor haar samenwerkingen. Forever Neverland is de perfecte opvolger van debuutplaat No Mythologies To Follow. De Deense toont hoe sterk ze is als artieste met 14 nummers die stuk voor stuk je dag goed maken.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?