Audio

SHY Martin – Overthinking

SHY Martin, een zweedse singer-songwriter, bracht dit weekend haar eerste solo EP ‘Overthinking‘ uit. Als er ooit een titel van een album me meer aansprak, weet ik het niet meer!

Sara Hjellström, zo is haar echte naam, vormt een singer-songwriter duo met SHY Nodi. De muziek van SHY Martin en SHY Nodi zelf ken je misschien niet, maar ze schreven met zijn tweetjes ook al nummers voor o.a. The Chainsmokers, Jess Glynne en Bebe Rexha. Op haar Spotify heeft SHY Martin een hele afspeellijst vol nummers ‘Written By Shy’.

In 2016 werd SHY Martin voor een Grammy genomineerd voor haar collab met Mike Perry ‘The Ocean‘. Datzelfde nummer werd ook het meest gestreamde lied op Spotify in Zweden dat jaar.

Tot nu toe stelde ze niet teleur met de nummers die ze uitbracht. De ‘Overthinking‘ EP een bundeling van wat er al was met wat nieuwe nummers, inclusief een bonus track. Het geheel is zacht en dromerig.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?