Audio

Unperfect – Gots To Give The Girl

Er is een nieuwe girlband opgestaan: Unperfect.

Unperfect wordt ondersteund door dezelfde songwriter als Girls Aloud en Sugababes, Brian Higgins. Higgins producete met zijn label Xenomania Records onder andere albums van Cher, Franz Ferdinand, Kylie Minogue en Gabriella Cilmi (om maar enkele namen te noemen). Het is dus safe to say dat Unperfect in slechtere omstandigheden had kunnen starten.

Met hun eerste nummer stellen Chloe, Siobhan, Soipan en Tia zichzelf voor aan de wereld. Gots To Give The Girl is een heel catchy nummer met super fijne vibe. De videoclip, opgenomen in L.A., past perfect bij het nummer.

Heel benieuwd naar meer van deze vier!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?