Audio

Feed The Biirds

instagram @feedthebiirds

Zaterdag ging ik naar een optreden van Watsky in de Charlatan in Gent. Er zat een fijne verrassing in de bus: zijn voorprogramma Feed The Biirds

Camila Recchio en Kush Mody zijn op dit moment op tour door Europa als bandleden van Watsky en verzorgen meteen ook mooi het voorprogramma.

Zangeres Camila heeft een heel aanstekelijke energie en een dijk van een stem. Kush Mody speelt gitaar, piano en bas en producet. Het duo bracht een zalige show van een uur. Feed The Biirds voederde het publiek positiviteit. Love yourself! You are flawed, but mostly awesome! Dit duo maakte gisteren in Gent de wereld een mooiere plek.

Watsky en Camila Recchio

Wat de show van Watsky betreft: het was één groot feest. De rapper gaf zijn publiek bovenop een knaller van een show ook een gratis therapiesessie waarbij geroepen, gesprongen en gestagedived werd.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?