Audio

Dua Lipa – Future Nostalgia

Future Nostalgia

Vierentwintig is ze en Dua Lipa kan zich ondertussen al meten met de grootste namen in de pop. Dat bewijst ze dubbel en dik met haar tweede album Future Nostalgia.

Dua Lipa hoeft ondertussen geen introductie meer. Na haar fantastische start in 2015 met singles als Hotter Than Hell en Be The One, werd ze al snel één van de topnamen in de popwereld. Toen Britta en ik haar zagen op Pukkelpop in de Dance Hall in 2016 waren we niet helemaal onder de indruk van haar vocale prestaties. Die Dance Hall stond wel volledig vol, toen al.

Ondertussen is Dua Lipa een ster van wereldformaat. Haar debuutalbum bevatte topnummers als IDGAF, New Rules en de al eerder vernoemde Hotter Than Hell en Be The One. 

Future Nostalgia, haar tweede LP, is de perfecte opvolger. Dua Lipa maakt hiermee de perfecte popplaat en kan zich hiermee gemakkelijk meten met Britney Spears in haar hoogdagen. Ze scoort hit na hit na hit. Zo kennen we ondertussen het onweerstaanbare Physical en Don’t Start Now als eerste singles van dit album. Break My Heart kreeg ook al een videoclip die letterlijk future nostalgia uitademt, met de nineties outfits in futuristische settings.

Conclusie: Future Nostalgia van Dua Lipa is pure pop perfectie.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?